Hemşerimiz Nuh Narin Türk Mutfağını Dünyaya Tanıtıyor

Hemşerimiz Nuh Narin Türk Mutfağını Dünyaya Tanıtıyor
  • 0
  • 106
  • 7 Ekim 2024
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • +
  • -

Kozan’da doğup büyüyen, aşçılık mesleğine başlayan, bu işin eğitimini alan ve kendini meslek dalında geliştirerek yurt dışına çıkan hemşerimiz Cuma Narin’in evladı Nuh Narin lezzetli ve hünerli elleri ile Kozan, Adana ve Türk Mutfağındaki lezzetleri dünyaya sunuyor.

1998 Kozan doğumlu olan hemşerimiz Nuh Narin mesleğine ilk defa Tre By Hilton’da başladı. Başarılı geçen meslek sürecinde 7 ayda 4 terfi hız ile yükselerek başarı ödülü aldı. Şef Nuh Narin aynı zamanda Bigg Chef bünyesine geçerek orada da üstün başarı yakaladı. Daha sonra mesleğini Amerika bağlı Türkiye ortaklığında açılan bir adayı kapsayan Delmare bünyesine geçti.

Burada da üst düzey menü tasarlaması ve şefliği yapan Kozanlı hemşerimiz başarılı Şef Nuh Narin daha sonra Gürcistan Batum şehrinde yer alan Divan Hotel’ine üst düzey şef olarak yerleşti. Burada da mutfağa lezzet ve hüner katan hemşerimiz Narin şuan itibarı ile Türkiye’nin ilk Cruuse Gemisinde üst düzey şef olarak yeni görevine başladı.
Başarılı ve hünerli Şef Nuh Narin Katar, Bulgaristan, Dubai, Almanya gibi ülkelerde ve ülkemizde de Bodrum, İstanbul ve Ankara’da meni danışmanlığı yaparak ekip yerleştirmeni, düzen ve menü olarak bilgi sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kozan Kozan ilan Albatros Medya Prodüksiyon