Kozan Cezaevi’nde “Gönül Sohbetleri Söyleşisi

Kozan Cezaevi’nde “Gönül Sohbetleri Söyleşisi
  • 0
  • 154
  • 13 Ocak 2023
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • +
  • -

Adana’nın Kozan İlçesinde ünlü yazar Sinan Yağmur Kozan Cezaevi’nde “Gönül Sohbetleri Söyleşisi”gerçekleştirdi.
Yazdığı “Aşkın Gözyaşları” kitabı ile milyonların gönlünde taht kuran ünlü yazar Sinan Yağmur Kozan  Ceza İnfaz Kurumu’nda Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kozan Cezaevi Müdürlüğü girişimleriyle “Gönül Sohbetleri söyleşisi’ne katıldı.
Sinan Yağmur Rüyasında gördüğü Hazreti Mevlana’nın ardından kaleme aldığı Aşkın Gözyaşları kitabı ile yüz binlerce kitap satışı yapan, milyonların gönlünde taht kuran ünlü yazar Sinan Yağmur Kozan M Tipi Açık Cezaevi’nde Gönül Sohbetleri Söyleşisine katılarak konferans verdi.
Ceza infaz kurumlarında, hükümlülerin topluma kazandırılmaları, sorumluluk duygusuna sahip bir birey olarak hayatlarına devam ettirebilmeleri amacıyla eğitim çalışmalarına özel önem veriliyor. Bu çalışmalar kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetler arasında da söyleşiler de yer alıyor.
“Gönül Sohbetleri Söyleşisi” etkinliği nedeniyle Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından Yazar Sinan Yağmur kuruma davet edildi. Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ebru Perçem Büyükatak’ın etkinliği organize edilmesinde büyük katkıları bulunuyor.
Kırşehir’de dünyaya gelen Sinan Yağmur; ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1984 yılında Kırşehir İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde üniversite öğrenimine başladı. 1990 yılında fakülteden mezun oldu ve aynı yıl Selçuk Üniversitesi kelam ve İslam Felsefesi ana bilim dalında lisansüstü öğrenimine başladı. 1991 yılında Kadınhanı İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak göreve başladı. Öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan yazar Sinan Yağmur halen yazı çalışmalarını sürdürüyor.
Kendisinin de ifade ettiği gibi, deneme havasında din ve tasavvuf eksenli olarak aile, kadın, erkek, annelik, babalık ve çocuk eğitimi konulu kitaplar kaleme aldı. Daha büyük kitlelere ulaşmak adına edebiyat kokulu dili ile tarih anlayışını yaymak bilincini oluşturmak için tüm dünya genelinde konferanslar veriyor.
Yazar Sinan Yağmur verdiği konferansta kendi hayatından geçen anıları güzel bir dil ile anlattı. Yaklaşık 1 saat süren konferans sonunda yazar kitaplarını imzalayarak konferansı izleyenlere verdi.
Düzenlenen konferansa protokol mensuplarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kozan Kozan ilan